Hur få med barnen på cykelturen?

Hur få med barnen på cykelturen?

Att få med sig barnen ut och cykla är kanske enklare än du tror! Det finns flera olika lösningar som passar din cykel och era behov. En lösning heter Thule cykelvagn. Alla barn älskar att åka cykelvagn och föräldrarna brukar vara lika entusiastiska. Om ni inte har bil så är Thule cykelvagn en perfekt produkt. Med en cykelvagn kan ni enkelt åka och handla men också frakta olika saker. Behöver ni transportera någonting tyngre så kan ni enkelt hyra en bil. Med en Thule cykelvagn kan ni enkelt ta med barnen till vänner och bekanta eller ut i skogen. 

Miljömässiga vinster med Thule cykelvagn 

När du använder Thule cykelvagn så kommer miljön att tacka dig. Om du även investerar i en riktigt bra cykel så har du ett perfekt fordon som dessutom kommer att ge dig en massa motion i vardagen – helt gratis! En cykelvagn väger ofta tio till femton kilo och om du lägger på barnens vikt så blir det ett ganska tungt lass att dra med cykeln. Istället för att ta bilen överallt så kan du använda din cykelvagn, ingen kommer att bli gladare än miljön! Dina barn kommer också tjata om att få ut och åka med Thule cykelvagn. 

Vilken cykel passar till Thule cykelvagn? 

Man brukar rekommendera att man använder en cykel med växlar så att du tar dig upp för backar utan att behöva gå med cykeln när du cyklar med en cykelvagn. Du bör också kontrollera hur tung cykelvagn som din cykel orkar med så att du inte överskrider maxvikten. När man cyklar med en Thule cykelvagn så brukar man kommer upp i mellan tio och femton kilometer i timmen vilket faktiskt inte är så mycket långsammare än när du cyklar utan cykelvagn. Thule cykelvagn har stora hjul och är mycket lättare än du tror att cykla med! 

Thule cykelvagn – en multivagn 

Thule cykelvagn har en rad olika tillbehör, cykelkit och promenadkit brukar alltid följa med utan att man behöver köpa till dem extra. Man kan även åka skidor med Thule cykelvagn och du kommer att bli förvånad över hur stabil den känns, fast att den är högre än en vanlig pulka. Det är alltså inte bara till cykling som Thule cykelvagn kommer till nytta. Det finns tillbehör som promenadhjul, jogginghjul, skidor och dragsele. Om du tar med Thule cykelvagn på semestern eller till landet har du både en cykel- och en barnvagn.